Slechts één doel ligt aan de basis van Alé’s bedrijfsfilosofie:
Voldoen aan de uiteenlopende behoeften van alle fietsliefhebbers
.

ALÉ is een merk van technische fietskleding geproduceerd door A.P.G. srl, ontstaan in 1989 en gevestigd in de provincie Verona (Italië). Het bedrijf telt een 100-tal medewerkers die tewerkgesteld zijn in de fabriek vlakbij Verona waar eveneens het Research Laboratory gevestigd is en dat instaat voor de research en ontwikkeling van de technische materialen en oplossingen voor wielerkledij.

Dankzij de ultieme combinatie van onderzoek, technologie én de technische ondersteuning van verschillende atleten is ALÉ het merk met een geavanceerde know-how. De commitment van A.P.G. binnen het professionele wielercircuit zorgt voor uitstekende kwaliteitsnormen en productkenmerken die de prestaties en het comfort van de atleet alleen maar ten goede komen.

ALÉ heeft over de jaren heen voor verschillende prof- en amateurploegen fietskleding geproduceerd. Het merk staat de dag van vandaag gekend voor zijn uitstekende productiekwaliteit en tevens voor zijn aparte designs die kleurrijk en onderscheidend zijn. En bovendien een perfecte pasvorm bieden.

The beating heart of ALÉ is a passionate team.
First of all of cycling.

Colors Made in Italy

Alé is een levensstijl, levendige kleuren die je langs alle straten rond de wereld brengen. Met de grootste zorg voor esthetiek, worden de kleuren gecombineerd. Kleurcombinaties als teken van vitaliteit en positiviteit, in een sober en elegant design, in Italiaanse stijl.

“It’s not just clothing, but the loving care put in tailoring garments from design to realization.”

 

Download hier de ALÉ Lookbook Summer 2016.