Feryn Quality Bike Brands is exclusief distributeur van een aantal toonaangevende merken in de fietsbranche. Daarnaast fabriceert Feryn ook een eigen lijn Cuesta fietskleding, Prorace fietsen en Yaw fiets accessoires en onderdelen.

De eigen merken

Het sterke punt van onze PRORACE fietsen is dat elke fiets uniek is en volledig is afgestemd op de wensen van de klant. Vele designs en kleurcombinaties zijn mogelijk. Daarnaast zijn er heel hoge maten (tot 68 cm), maar ook kleine maten (tot 42 cm) voor vrouwen en jeugdrenners.

CUESTA club- en teamkleding met eigen ontwerp. Ontwikkelt in België en geproduceerd in Europa. Kleding met een hoog kwaliteitsniveau in de afwerking en een zeer concurrerende prijs-kwaliteit verhouding vergeleken met andere merken in de markt.

YAW produceert allerlei accessoires voor racefietsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Van binnen- en buitenbanden tot kabelsets, pompen en fietstassen.

De merken exclusief voor de Benelux

ALE’ combineert Italiaanse flair met technisch hoogstaande fietskledij. Dankzij de ultieme combinatie van onderzoek, technologie én de technische ondersteuning van verschillende atleten is ALE’ het merk met een geavanceerde know how

RUDY PROJECT maakt de meest geavanceerde sportbrillen en helmen ter wereld. En werkt daarvoor nauw samen met met atleten uit alle disciplines. Hun noden en wensen geven vorm aan de producten van Rudy Project. Technisch én cool – dé sleutelwoorden die de visie van Rudy Project samenvatten.

VELOFLEX uit Italië produceert handmatig hoogwaardige competitiebanden. Vraag het de Tourwinnaars van 2012 (Bradley Wiggins), 2013 (Chris Froome) én 2014 (Vincenzo Nibali), die met Veloflex rijden terwijl ze door een ander bandenmerk worden gesponsord. Veloflex is te goed om níet te gebruiken.

Het verhaal van GOOMAH begint bij een gek idee binnen Assos en groeide uit tot een onafhankelijk merk dat door middel van meesterlijk vakmanschap unieke racefietsen ontwerpt. Elegantie en geavanceerde technologie die je stoutste dromen overtreffen.

Q36.5 een extreme visie op de toekomst van de moderne wielerkledij. Gebaseerd op jarenlang onderzoek en ervaring. Dit Italiaanse topmerk is klaar om de markt te veroveren.